x 

Cart empty

NIEUWS UITLEVERING JOHN DEERE 530 / 630

Helaas laat de levering van de combines nog steeds op zich wachten. We doen er alles aan om er voor te zorgen dat deze zo snel mogelijk geleverd worden. We begrijpen dat het ondertussen al erg lang duurt en willen hiervoor onze excuses aanbieden. Zodra wij meer weten horen jullie het direct. Maak je geen zorgen, de modellen zullen uiteraard wel gewoon geleverd worden. In de tussentijd willen we jullie bedanken voor jullie geduld en vertrouwen en we hopen dat we daar nog even beroep op mogen doen!

Zodra de modellen binnen zijn, bieden we een aantal opties om de modellen aan u uit te leveren:
  1. Hebt u besteld via de webshop? We sturen uw bestelling per pakketpost naar u op. We zorgen er uiteraard voor dat het model goed is verpakt. U hoeft verder niets te doen, wij zorgen ervoor dat u uw model(len) ontvangt.
  2. Hebt u aangegeven het model af te willen halen op de beurs? Dan kunnen we uw bestelling per pakketpost naar u toesturen. We zorgen er uiteraard voor dat het model goed is verpakt. Wij nemen contact met u op zodra uw bestelling klaar is voor aflevering. Kiest u dan voor versturen, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.
  3. Vindt u het toch prettiger om uw bestelling zelf af te halen bij ons op een beurs? We kunnen uw bestelling meenemen en afleveren op de beurs in Zwolle, op 26 en 27 november 2022. Wij nemen contact met u op zodra uw bestelling klaar is voor aflevering.
Vriendelijke groet,
Hans & Kyra
 
Minitrac is Nederlands producent van tractor modellen in kleine oplages in schaal 1/32. Sinds 2001 bekend van onder andere ons allereerste model, de Eicher G40 werktuigendrager maar ook de Bautz 300 en John Deere Lanz 300 / 500.