x 

Cart empty

DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR! VICON SE 450 SCHUD-EG
De iconische Vicon schud-ed is een aangedreven eg met twee heen- en weergaande tandbalken en voornamelijk befaamd op de kleigronden om poot- en zaaibed klaar te leggen. Het type SE 450 met 4,50 m werkbreedte werd gemaakt vanaf eind jaren 60 tot ver in de jaren 80.

HET MODEL IN 1/32
Minitrac maakt twee uitvoeringen van de 4,50 m Vicon schud-eg, type SE 450. Generatie 1 met de oude Vicon logo’s en zwarte diepterol, en generatie 2 met de nieuwere Vicon logo’s en rode diepterol. Beide varianten worden gemaakt in een eenmalige oplage van 100 stuks. De modellen zijn volledig gemaakt van metaal; dus geen lichtgewicht en breekbaar plastic model. Het model is zeer gedetailleerd: met het karakteristieke vliegwiel, tandenbalken, diepterol, schokbrekers met echte veren en wrijfplaten. Net zoals de echte machine kan het model in transport- en werkstand worden gezet. Het bijgeleverde transportstel en de trekboom worden geplaatst in de bevestigingslippen en geborgd met metalen pennen. Ook een in hoogte verstelbare steunpoot is aanwezig.  De diepterol kan worden opgeklapt en worden vergrendeld. Een aftakas met losse koppelingen in twee standen is meegeleverd. Wordt geleverd in mooi bedrukte doos en is individueel genummerd.  

TWEE GENERATIES TE KIEZEN
Er zijn twee versies, waarbij het verschil in de stickers zit en de kleur van de diepterol. Generatie 1, met het oudere Vicon logo en zwarte diepterol, en generatie 2 met de nieuwere Vicon logo’s en rode diepterol. (De totale oplage is 200 stuks, dus van elke versie zijn er 100 gemaakt).

BIJZONDERHEDEN EN DETAILS

  • Modellen geheel van metaal
  • Diepterol opklapbaar en vergrendelbaar
  • Met aan- en af te bouwen transportstel
  • Losse aftakas
  • Twee generaties
  • Geleverd in mooi bedrukte doos
  • Folder cadeau bij elke bestelling
  • Individueel genummerd
  • Leverbaar eind mei

Klik hier om generatie 1 te reserveren

Klik hier om generatie 2 te reserveren

Klik hier om de generatieset te reserveren

Het bijgeleverde transportstel en de trekboom worden geplaatst in de bevestigingslippen en geborgd met metalen pennen.

Combi met Minitrac Same Buffalo V6 

Bij iedere bestelling een Vicon folder cadeau!

Minitrac is Nederlands producent van tractor modellen in kleine oplages in schaal 1/32. Sinds 2001 bekend van onder andere ons allereerste model, de Eicher G40 werktuigendrager maar ook de Bautz 300 en John Deere Lanz 300 / 500.