x 

Cart empty

DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR! PZ ZWEEGERS CM 211 F FRONTMAAIER
De CM 211 F was in de jaren 70/80 een moderne frontmaaier met traploze maaihoogteregeling en geremde steunschotels. Ze boden de mogelijkheid

tot combinatie met andere machines om twee bewerkingen gelijktijdig te kunnen uitvoeren - zoals een opraapwagen - of om de werkbreedte te vergroten.

HET MODEL IN 1/32
Minitrac maakt van de PZ CM 211 F frontmaaier een exclusief en gedetailleerd model in schaal 1/32. Er worden in totaal eenmalig slechts 200 stuks gemaakt! Dus 100 modellen per generatie. Het model is volledig gemaakt van metaal. De beschermkappen zijn van dun plaatmetaal gemaakt en het schermdoek van flexibel materiaal. Ook dit model is net als de andere PZ maaiers weer voorzien van veel mooie details: van de stelbouten waarmee de maaihoogte versteld kan worden en de twee echte trekveren waarmee het gewicht van de machine op de stoppel wordt verminderd tot het typeplaatje. De aftakas is variabel in lengte. Het model combineert natuurlijk ideaal met de eerder uitgebrachte PZ CM 215 cyclomaaier!
Wordt geleverd in mooi bedrukt doosje en is individueel genummerd.  

TWEE GENERATIES TE KIEZEN
Er zijn twee versies, waarbij het verschil in de stickers zit. Generatie 1, met o.a. het ‘Zweegers vaantje’, en Generatie 2 met de nieuwere PZ logo’s. Je kunt dus kiezen voor precies die uitvoering van de maaier zoals jij ‘m hebt gekend. (De totale oplage is 200 stuks, dus van elke versie zijn er 100 gemaakt).

BIJZONDERHEDEN EN DETAILS

  • Modellen geheel van metaal
  • Fijne geëtste metalen details
  • Aftakas variabel in lengte
  • Flexibel schermdoek
  • Twee generaties
  • Geleverd in mooi bedrukte doos
  • Individueel genummerd
  • Direct uit voorraad leverbaar

Klik hier om te reserveren

Deutz Intrac van Weise met de PZ CM 211 F perfect aangebouwd 

Minitrac is Nederlands producent van tractor modellen in kleine oplages in schaal 1/32. Sinds 2001 bekend van onder andere ons allereerste model, de Eicher G40 werktuigendrager maar ook de Bautz 300 en John Deere Lanz 300 / 500.