x 

Cart empty

NEW HOLLAND HAYLINER 286 IN SCHAAL 1/32
Minitrac maakt van de New Holland Hayliner 286 balenpers een model van metaal en kunststof in schaal 1/32, gemaakt in een beperkte oplage van 200 stuks! Bij dit model zijn wederom geen concessies gedaan als het aankomt op detaillering en uitvoering. We hebben bij deze pers veel onderdelen beweegbaar gemaakt waardoor belangrijke details benadrukt worden. Zo kan de beschermkap open worden geklapt waardoor het knoop apparaat te zien is. De pick-up en dissel kunnen in werk- en transport stand worden gezet, de wagenhaak is uitschuifbaar en de balenslee is opklapbaar. Het model is voorzien van vele fijne metalen foto-ets details zoals aandrijfkettingen, sterwiel en hijsogen. De pers staat op rubber ‘Dunlop Implement’ banden. Elk model is individueel genummerd en verpakt in mooi geïllustreerde doos.

MODEL UITVERKOCHT!

RESERVEREN

De modellen worden in November uitgeleverd en automatisch naar je verstuurd. Bij je bestelling worden standaard verzendkosten berekend. Ben je van plan om de modellen op te halen op de Open Dagen? Dan krijg je daar de betaalde verzendkosten weer terug.

INFO NIEUWE MODELLEN EN OPEN DAGEN

De beurs in Zwolle gaat dit jaar helaas niet door. We gaan echter weer twee speciale dagen organiseren waar je de New Holland 286 en het nog aan te kondigen speciale trekkermodel kan afhalen. Naar verwachting zal dit begin 2021 zijn maar onder voorbehoud i.v.m met Covid. Op dit moment is er veel ontwikkeling rondom Covid maatregelen en dit zou in de winter periode van invloed kunnen zijn op hoe en of deze dagen zullen plaatsvinden. Hou dus de website en Facebook goed in de gaten voor nieuws over de Open Dagen! De eerder aangekondigde ‘grote machine’ zal in Agritoy van Februari worden gepresenteerd!

BIJZONDERHEDEN EN DETAILS

  • Model van metaal en kunststof
  • Banden van rubber, 'Dunlop Implement'
  • Afdekkap knoopapparaat te openen
  • Pick-up beweegbaar in werk- en transportstand
  • Dissel beweegbaar in werk- en transportstand
  • Wagenhaak uitschuifbaar
  • Individueel genummerd
  • Verpakt in geïllustreerde doos

 

 

 

 

 

Minitrac is Nederlands producent van tractor modellen in kleine oplages in schaal 1/32. Sinds 2001 bekend van onder andere ons allereerste model, de Eicher G40 werktuigendrager maar ook de Bautz 300 en John Deere Lanz 300 / 500.