x 

Winkelwagen is leeg

MIEDEMA KIPPER HS65

Printen
Uitverkocht!
MIEDEMA HS 65
Versie 6.5 ton
Vredestein banden
Echt houten opzetschotten
OPLAGE: 150 stuks
Verkoopprijs: 99,00 €
Korting
Standaard prijs:
Miedema_HS_65_2
Beschrijving

UITVERKOCHT!

AUTHENTIEK TOT IN DETAIL
Minitrac maakt van de HS serie uit de jaren ‘70 twee verschillende modellen in schaal 1/32, die uit voorraad leverbaar zullen zijn op de L.C.N. beurs in Zwolle. De HS 65 (6.5 ton) en HS 70 (7 ton), beide in oplage van 150 stuks. De modellen zijn zeer gedetailleerd en kenmerken zich door authentieke Miedema details, zoals: constructie van bak en chassis, precies zoals de echte, tot en met de lasnaden aan toe;  remsysteem; kleedrek; volghaak; sleepvoet met dommekracht; opzetschotten van echt hout op de HS 65; doseerschuif; twee hefcilinders en nog veel meer.     

FUNCTIES EN KENMERKEN
•  Modellen van metaal en kunststof 
•  Rubber banden
•  Werkende kipfunctie met automatisch heffend achterschot
•  Sleepvoet in- en uitklapbaar
•  Draaiende wielen  
•  Geleverd in luxe minivitrine

Handmonster afgebeeld, detailwijzigingen voorbehouden. Prijswijzigingen voorbehouden

AFHAAL INFO BEURS ZWOLLE 
Reserveer hier jouw Miedema kippers! De kippers zijn exclusief verkrijgbaar bij de Minitrac stand op de L.C.N. beurs op 25 en 26 november. Na het reserveren ontvang je een bevestiging per email. Deze kun je uitprinten en dient als afhaalbewijs op de beurs. 
Minitrac is Nederlands producent van tractor modellen in kleine oplages in schaal 1/32. Sinds 2001 bekend van onder andere ons allereerste model, de Eicher G40 werktuigendrager maar ook de Bautz 300 en John Deere Lanz 300 / 500.